Preloading - Growfy Webflow Template
DE Big push Succesformule

Maximaliseer de kans op nieuwe hires

Met ons systeem kunnen wij het maximale aantal potentiële kandidaten bereiken en hen motiveren om bij jouw bedrijf te solliciteren. Bovendien bellen wij de kandidaten sneller op dan andere bedrijven waar zij hebben gesolliciteerd, wat resulteert in meer gekwalificeerde sollicitatiegesprekken voor jouw bedrijf.

Stap 1. Maximaal bereik

Wij vissen in een grotere vijver

Slechts 11% van jouw potentiële kandidaten is actief op zoek naar een baan en maakt hierbij gebruik van traditionele kanalen, zoals job boards en werken bij-websites. De overige 89% is via deze kanalen niet te bereiken. Maar met doelgerichte advertenties op social media kunnen wij bijna 100% van jouw potentiële kandidaten bereiken die gemiddeld 2 uur per dag op social media doorbrengen.

Stap 2 Maximaal aantal sollicitaties

De "direct response vacature"

Na het bereiken van het maximale aantal potentiële kandidaten, is het nog steeds van belang dat zij daadwerkelijk solliciteren.

Wij benaderen het werven van getalenteerde kandidaten op dezelfde manier als het werven van klanten.

In plaats van alleen een korte toelichting over het bedrijf, een beschrijving van wat er van de werknemer wordt verwacht en een uitleg over de arbeidsvoorwaarden, creëren wij een zogenaamde "direct response vacature".

Deze vacature maakt gebruik van de techniek van direct response copywriting, die wordt toegepast in marketing om de lezer direct tot een specifieke actie te verleiden.

Wij passen deze techniek toe op het vermarkten van vacatures. In combinatie met een effectief online kwalificatieproces zijn wij in staat om het grootst mogelijke aantal potentiële kandidaten te laten solliciteren!

Stap 3 Acute opvolging

Wij nemen binnen een uur contact op

Na een reeks sollicitaties is er nog één cruciale stap om zoveel mogelijk kwalitatieve sollicitatiegesprekken te realiseren.

In de meeste bedrijven is de HR-afdeling verantwoordelijk voor het eerste sollicitatiegesprek. Deze medewerkers zijn echter druk bezig met andere werkzaamheden gedurende de dag, waardoor kandidaten vaak te lang moeten wachten voordat er contact met hen wordt opgenomen.

Bij ons hoef je je hier geen zorgen over te maken. Onze recruitment consultants zorgen ervoor dat elke kandidaat binnen een uur wordt gekwalificeerd, geënthousiasmeerd en ingepland voor een gesprek.

Zo ben je verzekerd van een snelle en efficiënte afhandeling van het sollicitatieproces en hoef je alleen nog maar de meest geschikte kandidaat te selecteren!

Plan adviesgesprek